Onze werkwijze

1. Adviesgesprek

Om u zo volledig mogelijk te adviseren én uw situatie te bekijken, maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Wij komen bij u thuis en dan bekijken wij samen de huidige situatie en de mogelijkheden.

2. Detailbespreking

De adviseur bespreekt met u alles door. Samen met u bekijkt hij al de gegevens wat voor u de beste “op maat” oplossing is. Hij bespreekt het product, de juiste afwerking, enz. …

3. Offerte – Akkoord – Overeenkomst

Nadat wij alle informatie gebundeld hebben, volgt de offerte. Na ontvangst van de offerte gaan wij u laten nadenken en kan u ook vergelijken met andere collega’s. 

Wij trachten onze offertes zo transparant mogelijk te maken en sturen ook steeds de omschrijving van alle elementen mee zodat u de formaten en de draairichtingen kan nakijken. 

Bij akkoord wordt er een overeenkomst getekend en gaan we verder met de technische opmetingen. 

4. Technisch opmeten

Onze technisch dienst komt langs voor de definitieve opmeting en zal samen met u een inventarisatie maken van de te gebruiken materialen, kleuren, indelingen en afwerkingen.

5. Maatwerk

Alles wordt op maat gemaakt en geproduceerd volgens de bekende keurmerken en de KIWA kwaliteitsnorm. U vindt de garanties terug in onze   “algemene voorwaarden”

6.  Montage

Ons eigen gekwalificeerd montageteam zal de volledige en vakkundige montage verzorgen onder toezicht van de man die de technische opmeting heeft gedaan. Na de montage worden alle elementen samen met u overlopen en afgetekend voor akkoord.

Momenteel hebben 5 eigen vakmannen. Het zijn 2 teams met tonnen ervaring.  Dat betekent in de huidige arbeidsmarkt dat deze jongens gekoesterd worden.