Kwaliteitsvolle Ramen en Deuren

Ontdek onze stijlvolle, energie-efficiënte ramen en deuren ontworpen voor de milieubewuste huiseigenaar. – Ramen en deuren die het verschil maken
Onze producten

Harmoniseer Stijl met Duurzaamheid – Uw Thuis, Onze Prioriteit

Ontdek onze stijlvolle, energie-efficiënte ramen, veilige en elegante deuren, en veelzijdige garagepoorten – een tijdloze investering in kwaliteit voor uw thuis.
PVC ramen en deuren

Ramen

Ervaar helderheid en comfort met onze energie-efficiënte, stijlvol ontworpen ramen.
Ontdenk onze ramen >
Mockup

Deuren

Verwelkom elegantie en veiligheid met onze op maat gemaakte, duurzame deuren.
Ontdenk onze deuren >
Mockup

Totaal Projecten

Heeft u een renovatie- of nieuwbouwproject gepland? Wij zijn uw partner voor ramen, deuren en meer. Wij zorgen voor perfect afgestemde elementen, zodat u alleen hoeft te genieten van het uitzicht en comfort!
Contacteer Ons >

De Ramenfabriek steunt Het Groeihuis Tiny House Project

Het Groeihuis Tiny House project van vzw De Oases en VUB is een innovatief initiatief geleid door jongeren van 15 tot 18 jaar. Dit project combineert duurzaamheid, innovatie en educatie door de bouw van een circulair en verplaatsbaar Tiny House in Pluktuin Oetingen.

De Ramenfabriek is trots om bij te dragen aan dit duurzame project met een schenking van ramen en een deur. Hiermee ondersteunen we de ontwikkeling van jong talent en promoten we duurzaam bouwen. Samen werken we aan een toekomstgericht project dat jonge mensen inspireert en opleidt!

Meer info:

https://www.authentical.be/
Tiny House Gooik - VUB
Ecologische Ramen en Deuren

Energiezuinigheid binnen Handbereik

Verrijk uw woning met onze hoogwaardige, duurzame ramen en deuren die elegantie met efficiëntie combineren. Ze sluiten naadloos aan bij elke levensstijl, dragen bij aan lagere energiekosten en ondersteunen een duurzame toekomst. Met onze producten kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaamheid op Maat

Ervaar de perfecte synergie tussen milieuvriendelijkheid en moderne levensstijl. Onze ramen en deuren bieden uitstekende isolatiewaarden en verlagen uw ecologische voetafdruk.

Efficiëntie en Besparing

Zet de stap naar een energie-efficiënte woning. Onze oplossingen bieden comfort het hele jaar door en dragen bij aan een significante reductie van uw energieverbruik.
Ecologische ramen

We denken graag met U mee

Wij denken graag met u mee en bieden deskundig advies voor de perfecte oplossingen voor uw woning. Of u nu kiest voor een combinatie van materialen of een gestroomlijnd design, de keuze is aan u! Neem contact met ons op en deel uw plannen!

Onze klanten, Onze Trots

Wat onze klanten te vertellen hebben over ons...
"Vlot verlopen... onze nieuwe ramen zijn een aanwinst voor ons huis."
Noël
Gooik
"Uitstekende service en kwaliteit."
Marcel en Greta
Gent
"Onze nieuwe garagepoort net geinstalleerd. Zeer tevreden met het resultaat."
Mo
Aalter