Voordeuren

Een mooie voordeur is de blikvanger van uw voorgevel.

De voordeur bepaalt uiteraard mee de uitstraling van uw huis.

De Ramenfabriek heeft een zeer grote keuze aan aluminium deurpanelen van topkwaliteit. Landelijk, klassiek, strak…u vindt het allemaal in ons breed assortiment deurpanelen.

Waarom een pvc deur?

Onderhoudsvriendelijk

Ze rotten of roesten niet. Pvc deuren zijn bestand tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Zeer goede isolatiewaarde

Pvc deuren voldoen aan de strengste isolatienormen, zowel thermisch als akoestisch. Daardoor bekomt u een maximaal wooncomfort.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

PVC deuren zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet met verscheidene feel en looks. Qua prijs / kwaliteit zijn ze zeer gunstig in prijs. Voor elk budget vinden wij wel een oplossing.

De eigenschappen van Aluminium deuren

Strakke uitstraling
Aluminium deuren zijn licht en toch zeer sterk met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Voor hoge en brede deuren zeker een aanrader.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
Aluminium deuren hebben een lange levensduur. Ze zijn ook minder gevoelig aan wisselende weersomstandigheden. Aluminium is uiterst milieu– en onderhoudsvriendelijk.

Stel hier je deur samen

Als we spreken over een pvc of en aluminium deur,  dan bedoelen we hiermee dat het basisprofiel ( de ruggengraat van de deur dus ) uit dat materiaal bestaat.  De deurpanelen, zowel binnen als buiten zijn verkrijgbaar uit verschillende materialen.

Op de buttons rechts van u, kan u een keuze maken voor uw buitendeuren. Noteer telkens het artikelnummer van wat u verkiest en vul daarna het offerte formulier in. U ontvangt dan een prijs excl. plaatsing.  Veel plezier!