Reynaers aluminium

Voor een esthetische architectuur.

Reynaers Masterline 8

MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid.
Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm.
Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.
Voor de High Insulation+ variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd.

  • Buitengewoon elegante uitstraling van het oppervlak dankzij een structuur laklaag
  • Coating van het oppervlak met een van de vele kleuren uit het RAL-assortiment
  • Weerbestendig
  • Hoge geluidsisolatie en optimale veiligheid in combinatie met speciaal glas

Masterline 8 Pro

Masterline8Pro Standaard

Masterline 8 HI

Masterline 8 HI+