Groene woning

Deceuninck draagt bij tot een duurzame woning

Groene woning

Dankzij de belangrijkste extrusietechnologieën voor kunststof en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen ontwikkelen voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen van Deceuninck vormen het perfecte antwoord op de behoeften en verwachtingen in de huidige markt en worden gekenmerkt door een stijlvol en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

 

  • Onze ramen, deuren en luiken hebben een bijzonder hoge isolatiewaarde, bieden de beste energieprestaties en zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.
  • Onze serie “Buiteninrichting” bevat terrassen en tuinschermen die zijn vervaardigd in Twinson. Alle toegepaste materialen zijn 100 % recyclebaar. Twinson is PEFC-gecertificeerd en combineert het beste van hout en kunststof in één uniek materiaal.
  • Onze serie “Gevelbekleding en dakrandoverstekken” staat garant voor onderhoudsgemak. Het isoleert en beschermt uw gevels, dakrandoverstekken en dakranden en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het allerbeste voor een optimaal comfort.
  • Wat onze serie “Binnenhuisinrichting” betreft, biedt Deceuninck een uitgebreide serie kunststofbekleding voor wanden en plafonds, beschikbaar in moderne en traditionele stijlen en in talloze kleurafwerkingen.